Френският шампион Пари Сен Жермен посреща Барселона в първи мач от

...
Френският шампион Пари Сен Жермен посреща Барселона в първи мач от
Коментари Харесай

ПСЖ и Барселона се изправят един срещу друг в интригуващ дуел от 1/4-финалите на Шампионската лига

Френският шампион Пари Сен Жермен посреща Барселона в първи мач от четвъртфиналите на Шампионската лига. Това е бъде четвъртият случай, в който двата тима се изправят един против друг  в тази фаза на най-престижния европейски клубен шампионат.

Двата отбора се изправят един против различен за четвърти път в тази фаза на най-престижния европейски клубен шампионат..

 Любопитен факт е, че Луис Енрике -  последният към този момент треньор, който изведе каталунците до успех в Шампионската лига, през 2015-а година, в този момент е начало на ПСЖ и ще се опита да в профил някогашния си отбор.

Испанският исполин от своя страна завоюва последните два 1/4-финални дуела, като историята в никакъв случай няма да не помни невероятния поврат на каталунците в осминафиналите през сезон 2016/17, когато " блаугранас " загуби гостуването си с 0:4, само че на реванша завоюва с 6:1 след драма в края.

Парижани отстраниха Барселона в последните осем на шампионата през 1994/95, като при последния двубой сред двата тима - на 1/8-финалите през сезон 2020/21, бяха повече от безапелационни против първенеца на Испания, печелейки с общ резултат 5:2.

Маркоканският защитник на Пари Сен Жермен Ашраф Хакими е единственият осъден за първия дуел на " Парк де Пренс " в състава на френския отличник, до момента в който при Барса няма такива футболисти. И в двата отбора обаче има по няколко играчи, които са пред угрозата да пропуснат реванша на " Камп Ноу " при нов жълт картон.

 Барса с Педри и Де Йонг против ПСЖ
Барса с Педри и Де Йонг против ПСЖ

Добри вести за " лос кулес "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР